Always deliver more than expected. Larry Page

STUDZIENNA

"Nie chciałbym kolejnej nowoczesnej stodoły."

PROJEKT
Wyzwaniem było takie zaprojektowanie domu, aby nie dominował nad otaczającą przyrodą, a jednocześnie spełniał wymagania funkcjonalne klienta.
LOKALIZACJA
Linie terenu same ukształtowały bryłę domu. Działka przełamana skarpą pozwoliła na precyzyjne zlokalizowanie budynku.
FUNKCJA
W przyziemu zlokalizowano strefę dzienną i główną sypialnię.
W piwnicy garaż, strefę rekreacyjną i pokoje dla gości.
MATERIAŁ
Dom w ciemnej cegle wtapia się w leśny krajobraz.
1920x1080_FRONT
EFEKT

Dom nie pozostawi nikogo obojętnym.

1920x1080_BB
DANE TECHNICZNE

Typ: budynek mieszkalny
Powierzchnia użytkowa: 390 m2
Materiały: cegła, szkło
Inwestor: prywatny
Projekt: 2022
Fotografia: Jakub Wittchen
Wizualizacje: Tomasz Jurkowski